Notícies

No és només l’on; també és important el com. Ens referim a les claus per estacionar (bé) un patinet elèctric a les grans ciutats ja que aquesta és la principal infracció entre els usuaris d’aquest tipus de mobilitat personal.


L’Ajuntament de Màlaga endureix la seva actuació contra els patinets mal aparcats.
Els aparcaments intel·ligents podrien ser la solució perquè les empreses de sharing s’implantin sense causar molèsties a l’espai públic.


Hi ha consens en què la micromobilitat elèctrica serà el futur en les urbs europees.


Ja són aquí els nous aparca-patinets MyLock!

  • Amb punts d’ancoratge electrònics.
  • Programari propi connectat al núvol.
  • Gestió remota de l’ús i estat dels aparcaments.
  • Identificació d’usuaris mitjançant QR/RFID/PIN/App.
  • Estacions modulars i ampliables
  • Apte per a tot tipus de patinets.

Mylock està entre les startups més revolucionàries en el sector de la mobilitat.

Les startups dedicades a la logística i el transport aposten per llançar projectes innovadors al mercat amb els quals transformar el model de negoci de sector: SaaS, transport d’última milla o sistemes d’aparcament intel·ligents, són només alguns exemples d’un mercat en augment.


El ple de l’Ajuntament ha aprovat avui per unanimitat modificar l’ordenança de circulació vigent.


L’Ajuntament endureix la normativa i va més enllà del que obliga el reglament estatal, arran dels accidents causats per aquest vehicles


Serà obligatòria la matrícula per a patinets elèctrics el 2021? Tot sembla apuntar que no, però la DGT s’ho està plantejant pel nou Reial Decret.


Els desplaçaments en vehicles de mobilitat personal es van multiplicar per quatre entre 2017 i 2019 però encara suposen només el 0,4% del total de moviments.


L’Ajuntament de Barcelona, que el 2017 va ser pioner a regular la circulació dels patinets, està estudiant la possibilitat de modificar l’Ordenança de Circulació de Vianants i Vehicles per obligar al fet que els patinets i altres Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) estiguin assegurats i els conductors portin casc, com permet la recent regulació estatal, el 2022.


Una de les novetats més importants que arribaran als propers mesos serà la imposició d’una edat mínima normalitzada a tot Espanya per a l’ús dels patinets elèctrics.


El Govern es pronuncia sobre l’ús dels patinet elèctrics en l’àmbit nacional a través d’una reforma de la Llei de Trànsit, amb mesures que els obliguen, entre altres coses, a deixar de circular per voreres de vianants.


La normativa per a patinets elèctrics es va actualitzant:


Hisenda declara el patinet elèctric com a eina de treball: descobreix quins beneficis suposa.


El Periódico ens ha dedicat un article! Expliquem com se’ns va ocórrer la idea, com vam començar a idear les primeres passes, com hem aprofitat el temps de confinament a causa de l’Covid19 i l’article acaba amb la nostra visió per seguir creixent.

Podeu llegir-lo en el següent enllaç:


Aquest article detalla els ajuts econòmics i subvencions per part d’algunes comunitats autònomes per tal d’incentivar la compra de vehicles de mobilitat personal:


¡Fes servir el codi promocional FASEPATPARK per obtenir un 8% de descompte en tot el catàleg de productes d’una de les webs de referència per comprar patinets i bicicletes elèctriques: Fase Patinetes!