Com funciona?

La pantalla tàctil de l’estació myLock controla totes les taquilles de l’aparcament de patinets (fins a 160) i s’utilitza per dipositar i recollir les pertinences de les taquilles (patinet, casc, motxilla, portàtil …).

Oferim diversos sistemes d’identificació per a l’obertura de les taquilles:

  • Introduint un codi PIN: quan vulguis obrir una taquilla disponible, introdueix un codi PIN nou (recorda-bé!). La taquilla s’obrirà i podràs deixar les teves coses. Per a la recollida únicament has de tornar a introduir el mateix codi.
  • Escaneig de codi QR: els codis QR vàlids en aquesta estació serveixen per obrir una taquilla disponible. El mateix QR s’utilitza per a la recollida. Així de simple.
  • Escaneig de targeta o polsera RFID: aquest cas està especialment pensat per a empreses o gimnasos. Escaneja la targeta d’empresa amb la qual fitxes per entrar o sortir de la feina i s’obrirà una taquilla disponible. Per a la recollida torna a escanejar la targeta.
  • Mitjançant la nostra App: registra’t a la nostra App i sol·licita paquets de minuts d’ús. Des del teu portal privat també podràs reservar taquilles abans de sortir de casa.