Què és myLock?

myLock vol solucionar els teus problemes d’emmagatzematge quan et desplaces per la ciutat però no tens cap garantia que al teu destí hi haurà un espai on guardar les teves coses amb la comoditat i la seguretat que necessites per seguir fent la teva vida.

myLock és una àmplia xarxa de taquilles intel·ligents on pots guardar objectes personals com ara patinets elèctrics, bicicletes plegables, portàtils, cascs…

A través d’un software connectat al cloud, myLock et proporciona un espai segur i privat on guardar el teus objectes mentre vas al cine, de compres, a la platja…

Casos d’ús

 • Per guardar patinets elèctricsHas deixat d’utilitzar el teu patinet elèctric alguna vegada perquè sabies que al teu destí no podries aparcar-lo?
 • A edificis d’empreses: on treballadors hi accedeixen amb patinet, les taquilles permeten guardar els seus vehicles plegables mentre es carreguen i així evitar molèsties a altres usuaris, col·lapses als ascensors, cops, roderes i ratllades a les parets.
 • Centres Comercials: els empleats dels centres i els clients que freqüenten les instal·lacions amb els seus patinets el puguin guardar mentre treballen o estan de compres.
 • En gimnasos i centres d’esport: myLock ofereix una alternativa al desordre i caos que poden causar diversos patinets mal aparcats a l’entrada o als vestuaris d’aquestes ubicacions.
 • En Universitats i Biblioteques: cada vegada es notifiquen més robatoris de patinets elèctrics en universitats catalanes. Per això, oferir una opció segura als estudiants serà clau per evitar que escalin aquests incidents.
 • En Hospitals: visites i empleats de l’hospital que van a el centre en patinet o bicicleta podran aparcar a les taquilles myLock i així respectar la higiene i l’ús dels espais sanitaris.
 • Per facilitar el hot-desking en oficines i coworkings: avui en dia, a causa de la covid19, moltes empreses i coworkings estan practicant dinàmiques de hot-desking per aprofitar millor l’espai: això vol dir que no hi ha ubicacions fixes per a cada treballador i que per tant cada taula ha d’acabar la jornada buida. No obstant això, tots tenim les nostres objectes personals amb els quals convivim cada dia a la feina: una tassa, uns auriculars, una llibreta, un carregador de mòbil … Deixar tots aquests objectes ordenats en una taquilla myLock pot ser una solució al desordre que deriva del hot-desking.
 • Per guardar cascos de moto a instal·lacions esportives: en estadis de futbol i bàsquet està prohibit entrar amb cascos de moto per raons òbvies. Instal·lar unes taquilles myLock per assegurar que queden en un lloc protegit durant l’espectacle seria una solució segura per a molts usuaris de moto.
 • Per habilitar punts de recollida: cada vegada més comerços i supermercats s’inclinen a crear taquilles autònomes on els usuaris puguin passar a recollir les seves compres i entregues. Els usuaris accedeixen a recollir les seves comandes mitjançant l’escaneig d’un codi QR que han rebut al seu correu electrònic.

Com funciona?

La pantalla tàctil de l’estació myLock controla totes les taquilles de l’aparcament de patinets (fins a 160) i s’utilitza per dipositar i recollir les pertinences de les taquilles (patinet, casc, motxilla, portàtil …).

Oferim diversos sistemes d’identificació per a l’obertura de les taquilles:

 • Introduint un codi PIN: quan vulguis obrir una taquilla disponible, introdueix un codi PIN nou (recorda-bé!). La taquilla s’obrirà i podràs deixar les teves coses. Per a la recollida únicament has de tornar a introduir el mateix codi.
 • Escaneig de codi QR: els codis QR vàlids en aquesta estació serveixen per obrir una taquilla disponible. El mateix QR s’utilitza per a la recollida. Així de simple.
 • Escaneig de targeta o polsera RFID: aquest cas està especialment pensat per a empreses o gimnasos. Escaneja la targeta d’empresa amb la qual fitxes per entrar o sortir de la feina i s’obrirà una taquilla disponible. Per a la recollida torna a escanejar la targeta.
 • Mitjançant la nostra App: registra’t a la nostra App i sol·licita paquets de minuts d’ús. Des del teu portal privat també podràs reservar taquilles abans de sortir de casa.

On estem?

Ja pots trobar les primeres estacions d’aparcament per a patinets elèctrics myLock aquí:

I d’aquí molt poc esperem estar a molts més punts de la ciutat.

Contacte

Vols que la teva empresa instal·li aparcaments myLock per a patinets elèctrics per poder aparcar i carregar la bateria del teu patinet?

Al teu coworking no els agrada que deixis el patinet al costat de la teva taula? Proposa’ls que instal·lin una estació myLock!

Les iniciatives de hot-desking de la teva empresa fan que cada dia hagis de carregar objectes amunt i avall? Unes taquilles myLock on guardar la tassa, auriculars, llibreta… podrien ajudar a mantenir organitzat i segur l’entorn de treball.

No dubtis en contactar-nos si vols saber més coses sobre el nostre projecte o si tens dubtes o problemes durant el teu us de myLock .

Podem personalitzar el software i el disseny de les taquilles per adaptar-lo a les necessitats de cada client!