FAQS

Ús de la App

Des de MyLock hem estat treballant procurant desenvolupar una eina amb un disseny molt intuitiu per utilitzar la nostra app sense complicacions:

Un cop t’has registrat, per activar el teu compte, primer cal introduir un mètode de pagament vàlid, que el sistema ja recordarà per futurs pagaments.

També cal seleccionar quina tarifa es vol utilitzar (això es pot canviar en qualsevol moment).

Per utilitzar el servei, caldrà que t’identifiquis: simplement hauràs d’escanejar el codi QR que tens a la pantalla d’inici a la centraleta de qualsevol estació MyLock. 

Automàticament es generarà un tiquet dinàmic que mostra el temps d’ús i l’import actual d’aquest dipòsit.

Per finalitzar el servei només cal tornar-se a identificar amb el mateix QR i acceptar el tiquet un cop es mostri a la App.


Pagaments i tarifes

MyLock ofereix tres tarifes diferents en funció de la duració prevista de l’estada:

  • SHORT: Per estades curtes. Té un cost de 1,80€/hora i no hi ha cap estada mínima obligada. 

Per exemple, en una estada de 15 minuts, l’import a pagar seria: 1,80€ * 15 min / 60 min = 0,45 € 

  • MEDIUM: Per estades mitjanes: Té un cost de 0,90€/hora i l’estada mínima obligada és de 2 hores. Això significa que, encara que s’utilitzi el servei menys estona, es cobrarà l’import mínim (0,90€ * 2 hores = 1,80€). 

Per exemple, en una estada de 3 hores l’import a pagar seria: 0,90€ * 3 hores / 1 hora = 2,70€

  • LARGE: Per estades llargues: Té un cost de 0,45€/hora i l’estada mínima obligada és de 5 hores. Això significa que, encara que s’utilitzi el servei menys estona, es cobrarà l’import mínim (0,45€ * 5 hores = 2,25€). 

Per exemple, en una estada de 7 hores l’import a pagar seria: 0,45€ * 7 hores / 1 hora = 3,15€

Seguint amb els exemples de les mateixes estades, aquests serien els imports en funció de la tarifa que es triï abans d’utilitzar el servei:

15 min0,45€1,80€2,25€
3 hores5,40€2,70€2,25€
7 hores12,60€6,30€3,15€

Descompte 50%

Només per registrar-te t’oferim un 50% de descompte en l’ús de les nostres taquilles durant els propers 15 dies del teu registre. Veuràs que, en utilitzar el servei durant els propers dies, l’import de la teva estada s’acaba reduint a la meitat. 

Per activar altres tipus de descompte, estigues atent a la secció de cupons de la App!


Suport

Per qualsevol dubte que tinguis o suggeriment que ens vulguis fer, estem a la teva disposició per tal de millorar i fer que la teva experiència sigui més còmoda. Pots escriure’ns a l’apartat “Contacte” de la nostra App, o bé pots escriure un correu a suport@mylock.es